Dinnershows

Londen is de stad van de dinnershow

Londen is de stad van de dinershows. In de meeste goede restaurants wordt live muziek gemaakt, maar sommige zaken gaan verder.

Los een moord op terwijl u  dineert in Londen

Murder Mystery’s zijn avonden waarop een aperitief wordt geschonken, een diner wordt geserveerd en na het eten tot ‘s avonds laat wordt gedanst. En tussen dit alles wordt een moord gepleegd en opgelost. U bent van harte uitgenodigd om te helpen bij het onderzoek naar de misdaad. Inschrijven voor zo’n moordmysterie kan on-line, maar alleen in groepen van tenminste vier personen.

Beefeater

De Beefeater staat in het teken van de middeleeuwen. In Ivory House wordt een viergangen feestmaaltijd geserveerd met gratis wijn en bier. Voor het diner en tussen de gangen vinden optredens plaats van minstreels, ridders, vuurvreters, tovenaars en narren. Vooral geschikt voor groepen.

Cabaretrestaurant

The Talk of London is een cabaretrestaurant. Tijdens een viergangendiner (de drank is niet bij de toegangsprijs inbegrepen) wordt een internationale show opgevoerd. Na afloop zijn er optredens van verschillende soloartiesten en van de The Talk of London Band en Showgirls.

Rivier de Thames in Londen

Op de Thames worden diverse dinercruises georganiseerd. Vaak is er live muziek aan boord en in alle gevallen dineert U tijdens een boottocht langs de mooiste monumenten van Londen. Een aantal touroperators heeft een dinercruise opgenomen in het programma.